Üsküdar Belediyesi kırtasiye - okul kıyafeti başvurusu 2024

Üsküdar Belediyesi, 5 bin ilköğretim ve ortaöğretim öğrencisine 4 bin 500 lira kırtasiye ve giyim desteği vereceğini duyurdu. Peki başvurular nereden yapılacak? İşte Üsküdar Belediyesi kırtasiye yardımı başvuru formu ve ayrıntılar.

Üsküdar Belediyesi kırtasiye - okul kıyafeti başvurusu 2024

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı videolu paylaşımda, “Sevgili Üsküdarlı komşularım, çocuklarımız için pek çok yeniliği hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz.” dedi.

Başkanımız, “Bu kapsamda, ilk ve ortaokula giden 5 bin öğrencimize 4 bin 500 liralık kırtasiye ve giysi desteği projemiz için talepleri toplamaya devam ediyoruz. Daha fazla aileye ulaşabilmek adına başvuru süresini bir hafta uzattık. İhtiyaç sahibi aileler 10 Eylül Salı gününe kadar belediyemizin internet sitesi üzerinden başvurularını yapabilecekler.

Sosyal belediyecilik anlayışımızla her yaştan Üsküdarlının yanında olmayı sürdüreceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için başarılı geçmesini diler, sevgilerimi sunarım.” ifadelerini kullandı.

uskudar-belediyesi-kirtasiye-okul-kiyafeti-basvurusu-2024.webp

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ KIRTASİYE - OKUL KIYAFETİ BAŞVURU FORMU 2024

Kırtasiye ve giyim desteğinden faydalanmak isteyen öğrenci ve veliler, başvurularını 10 Eylül’e kadar aşağıdaki linkten yapabilecek.

2024 ÜSKÜDAR EĞİTİM DESTEĞİ BAŞVURU FORMU VE AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN

uskudar-belediyesi-kirtasiye-okul-kiyafeti-basvurusu-2024.jpg

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.