1 yıl sonra buluştular! Bakan Kurum'dan 'birlikte çalışma' sözü verdiği depremzede Emre'nin maket evine tam not

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, geçen yıl görüştüğü ve kendisine mühendis olmak istediğini belirten depremzede Emre Kaya ile bir araya geldi. Kurum, mühendis olunca kendisiyle çalışma sözü verdiği Emre'nin maketi evine tam not verdi.

1 yıl sonra buluştular! Bakan Kurum'dan 'birlikte çalışma' sözü verdiği depremzede Emre'nin maket evine tam not

Elazığ'da yaşanan depremin ardından bölgede aylarca mesai yapan ve şehrin yeniden imarı için büyük çaba gösteren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, depremden 1 yıl sonra şehri yeni konutlara kavuşturmanın mutluluğunu yaşadı. Depremin 1. yıl dönümünde yeniden Elazığlılar ile buluşan Murat Kurum, geçen yıl görüştüğü ve kendisine mühendis olmak istediğini belirten depremzede Emre Kaya ile de bir araya geldi.

emre2.jpg

Mühendis olunca kendisiyle çalışma sözü verdiği Emre Kaya'nın yaptığı maket evi inceleyen Kurum, "Sen şimdiden mühendis olmuşsun. Bu seviyeleri çabuk geçeceksin. Çok güzel olmuş, tebrik ederim. Bizim köy konutlarına benziyor. Biz çelik, sen de ahşaptan yaptın. Çok güzel hepsi geri dönüşüm malzemesi. Tebrik ediyoruz seni. Emin adımlarla gidiyorsun. İnşallah daha güzellerini yapacaksın." dedi.

Bakan Kurum küçük Emre ile buluşma anlarının videosunu sosyal medya hesaplarından "Bizim Emre mühendisliğe ilk adımını atmış" notuyla paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.