Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi sözleşmeli personel alımı 2023 | TIKLA BAŞVUR

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, yeni bir personel alım ilanı yayınladı. Başvurular online olarak alınacak. İşte başvuru adresi ve ayrıntılar.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi sözleşmeli personel alımı 2023 | TIKLA BAŞVUR

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete’de 657/4-B sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı.

Buna göre alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Hemşire 2 kişi, Sağlık Teknikeri (Ağız ve Diş Sağlığı) 1 kişi, Fizyoterapist 1 kişi, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) 2 kişi, Büro Personeli 3 kişi, Tekniker 1 kişi,

Destek Personeli (Temizlik-Erkek) 3 kişi, Destek Personeli (Bahçe Bakım Düzenleme ve Temizlik Erkek) 1 kişi, Destek Personeli (Bakım-Onarım Erkek) 1 kişi.

2023 AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar,

Milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

afyonkarahisar-saglik-bilimleri-universitesi-sozlesmeli-personel-alimi-2023-tikla-basvur.png

Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya askerlikle ilişiği olmamak. 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

2022 yılı KPSS sınavına girmiş olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURUSU 2023

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını aşağıdaki link üzerinden yapabilecek.

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

2023 AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.