Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi personel alımı 2023 | 70 kişi alacak!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, yayınladığı ilanla 70 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Başvurular 29 Aralık tarihine kadar alınacak. İşte Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi iş başvurusu 2023 - 2024 ayrıntıları.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi personel alımı 2023 | 70 kişi alacak!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Resmi Gazete’de 4/B sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Buna göre alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Büro Personeli 24 kişi, Sağlık Teknikeri 5 kişi, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) 8 kişi, Tekniker 4 kişi, Teknisyen 7 kişi, Mühendis 1 kişi, Programcı 1 kişi, Destek Personeli (Temizlik) 20 kişi.

2023 ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Adaylarda aranan genel şartlar şunlar;

Başvuracak adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması gerekmektedir. Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanun’un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile ilgili herhangi bir engeli olmadığını sağlık raporuyla belgelendirmeleri gerekmektedir.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. İlanımızdaki tüm kadrolar için 01.01.1988 tarihi ve sonrası doğumlu olmak,

Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

2022 KPSS’ye girmiş olmak. (Lisans mezunlarında KPSS-P3, Ön lisans mezunlarında KPSS-P93, Ortaöğretim mezunlarında KPSS-P94 puanı esas alınacaktır. Kişinin başvurduğu pozisyon için aranan mezuniyet düzeyine göre KPSS puan türüne sahip olması gerekmektedir.)

ankara-yildirim-beyazit-universitesi-personel-alimi-2023-70-kisi-alacak.jpeg

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURUSU 2023 - 2024

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, üniversitenin internet adresinden temin edilecek başvuru formu ve gerekli belgelerle birlikte şahsen veya posta yoluyla Personel Daire Başkanlığına şahsen yapabilecek.

Başvuru şartları, gerekli belgeler ve sürece dair detaylara da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ İŞ İLANLARI 2023 - 2024 DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.