Bakan Uraloğlu'ndan Instagram erişim engeli hakkında yeni açıklama

Son Dakika Haberi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram'a erişim engeli hakkında, " Ciddi aşama kat ettik. Anlık takip ediyorum. İstediğimiz gerekler yerine getirildiği takdirde erişim engeli kaldırılacak." dedi.

Bakan Uraloğlu'ndan Instagram erişim engeli hakkında yeni açıklama

BTK, milyarlarca üyesi olan popüler sosyal medya platformu Instagram'a 2 Ağustos Cuma günü itibarıyla erişim engeli getirmişti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, gazetecilerin Instagram'a yönelik erişim engelinin kaldırılması hakkındaki gelişmelere dair sorularını cevapladı.

Bakan Uraloğlu, "Bu ülkede faaliyet gösteriyorsanız kurallarına da uymak zorundasınız. Sansür varsa engelleme varsa tam da bunların yaptığı budur. Biz burada kanunlarımızı ve hassasiyetlerimizi dile getiriyoruz. Ciddi aşama kat ettik. Hassasiyetlerimizi dikkate alacaklar. Anlık takip ediyorum. İstediğimiz gerekler yerine getirildiği takdirde erişim engelini kaldıracağız. Süreç şu an onlara bağlı. Buradan çıktığımız anda ulaşırlar ve taleplerimizin kabul edildiğini belirtirlerse instagram erişim engeli kaldırılır." dedi.

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.