Bingöl Üniversitesi personel alımı 2023 | Başvurular başladı

Bingöl Üniversitesi yayınladığı son ilanla 19 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar.

Bingöl Üniversitesi personel alımı 2023 | Başvurular başladı

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete’de sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Buna göre alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Destek Personeli 7 kişi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi 8 kişi, Büro Personeli 4 kişi.

2023 BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

Lisans mezunları için 2022 KPSS P3, Önlisans mezunları için 2022 KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için ise 2022 KPSS P94 puanına sahip olmak.

Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmamak,

bingol-universitesi-personel-alimi-2023-basvurular-basladi.webp

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURUSU 2023

Bingöl Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere alım yapılacak kadrolara başvurmak isteyen adaylar için süreç şu şekilde;

“Adayların başvuru formu ve ilanda başvuracakları pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Süresi içinde yapılmayan, eksik belgeli başvurulardan ve postada meydana gelen gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Posta yoluyla başvuru yapacak olan adaylar “Selahaddin-i Eyyübi Mah. Üniversite Cad. No: 1 Merkez/Bingöl” adresine evraklarını gönderecektir.”

Başvuru için gerekli belgeler ve detaylara da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ İŞ İLANLARI 2023 DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.