Bingöl Üniversitesi personel alımı 2024 | 30 kişiyi işe alacak!

Bingöl Üniversitesi, yayınladığı ilanla farklı mesleklerden personel alacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman, nasıl yapılacak? İşte Bingöl Üniversitesi iş ilanları 2024 ayrıntıları.

Bingöl Üniversitesi personel alımı 2024 | 30 kişiyi işe alacak!

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete’de sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Buna göre alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Destek Personeli (Erkek) 6 kişi, Destek Personeli (Kadın) 6 kişi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) 8 kişi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın) 4 kişi, Büro Personeli (Kadın) 3 kişi, Büro Personeli (Erkek) 3 kişi.

2024 BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Adaylarda aranan genel şartlar şunlar;

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

Lisans mezunları için 2022 KPSS P3, Önlisans mezunları için 2022 KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için ise 2022 KPSS P94 puanına sahip olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmamak.

bingol-universitesi-personel-alimi-2024-30-kisiyi-ise-alacak.jpg

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 5 Nisan 2024 mesai bitimine kadar Bingöl Üniversitesi Rektörlük Binası Evrak Kayıt Birimine yapabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler ve detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2024 BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.