Bursa Büyükşehir Belediyesi burs başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BURSKOOP eğitim desteği başvuruları başladı. Peki başvurular nasıl yapılacak? İşte Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği başvurusu 2024 ayrıntıları.

Bursa Büyükşehir Belediyesi burs başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Bursa Büyükşehir Belediyesi burs başvurusu ne zaman, BURSKOOP burs başvurusu 2024 ne zaman? Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği başvurusu nasıl yapılır? soruları cevabını buldu.

Sanayi kenti Bursa’nın ara kademe eleman ihtiyacını karşılamak için meslek liselerine de eğitim desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim ve öğretim döneminde üniversite öğrencileri ile mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencileri için vereceği BURSKOOP Eğitim Desteği’ne başvurular başladı.

2024 BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BURS BAŞVURU FORMU

Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, başvurularını 7-14 Ekim tarihleri arasında BURSKOOP’un internet sitesinden yapabilecek.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BURSKOOP BURS BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

bursa-buyuksehir-belediyesi-burs-basvurusu-2024-tikla-basvur.jpeg

Sosyal belediyecilik ilkesi ile Bursa’yı sağlıklı bir geleceğe taşımak için çalışmaları sürdürdüklerini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eğitimin her alanında öğrencilere ve velilere destek olduklarını belirtti. Yeni eğitim ve öğretim yılında üniversite öğrencilerine ve mesleki ve teknik Anadolu lisesi öğrencilerine eğitim desteği vereceklerini ifade eden Başkan Bozbey, belirlenen kriterlere uyan tüm öğrencilere desteğin verileceğini ifade etti. BURSKOOP’un internet sitesinden belirlenen tarihler arasında başvuruların yapılmasını isteyen Başkan Bozbey, sonuçların kısa sürede açıklanarak öğrencilere bildirileceğini dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.