Denizli Büyükşehir Belediyesi gençlik kampı başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ise öğrencilerinin soyut matematik, fizik alanlarına ilgilerini geliştirmek ve gençlerin yaz tatillerinin dolu dolu geçirmeleri amacıyla düzenlediği gençlik kampında başvurular sürüyor. İşte başvuru adresi ve ayrıntılar.

Denizli Büyükşehir Belediyesi gençlik kampı başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun kısa süre önce müjdesini verdiği “Matematik, Fizik ve Satranç Gençlik Kampı” hazırlıkları tamamlandı.

Lise öğrencilerinin soyut matematik ve fizik alanlarına ilgilerini geliştirmek ve gençlerin yaz tatillerini dolu dolu geçirmeleri amacıyla düzenlenecek Matematik, Fizik ve Satranç Gençlik Kampı 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Cankurtaran Mesireliğindeki kamp alanına sabah erken saatlerde ulaşacak lise öğrencileri 5’er günlük olacak şekilde planlanan kamptan faydalanacak.

denizli-buyuksehir-belediyesi-genclik-kampi-basvurusu-2024-tikla-basvur.jpg

Kamp programının lise müfredatı ya da üniversite giriş sınavları gibi belli bir alana yönelik olmadığı, matematik, fizik ve satranç alanlarına meraklı öğrencilere ulaşmayı hedeflediği ve öğrencilerin soyut matematik ve fizik alanlarında ilgilerini geliştirmek amaçladığı kaydedildi.

Seminer, söyleşi, araştırma toplantıları, resital, gökbilim ve gökyüzü gözlem, oryantiring, drama, tiyatro, spor, resim, karikatür, sinema gibi etkinliklerin de olacağı kamp 22-27 Temmuz, 29 Temmuz-3 Ağustos, 5-10 Ağustos, 12-17 Ağustos ve 19-24 Ağustos olmak üzere 5 dönem olarak yapılacak.

denizli-buyuksehir-belediyesi-genclik-kampi-basvurusu-2024-tikla-basvur-001.jpg

GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇACAK PROJELERLE YOLA DEVAM

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, gençlerin önünü açacak projelerle yola devam ettiklerini belirterek, “Biz akıl ve bilimin ışığında gençlerin yarına umutlu bakabileceği bir Denizli ve Türkiye inşa etmeyi istiyoruz. Bunu başarabilirsek hep birlikte daha mutlu ve huzurlu olabileceğiz” dedi.

Kampta önceliğin matematik, fizik ve satranç alanlarında çalışmaya, düşünmeye ve yoğunlaşmaya verildiğini, bunun yanında birçok sosyal etkinliğin de yapılacağını işaret eden Başkan Çavuşoğlu, tüm gençleri Matematik, Fizik ve Satranç Gençlik Kampı’na müracaat etmeye davet etti.

denizli-buyuksehir-belediyesi-genclik-kampi-basvurusu-2024-tikla-basvur-002.jpg

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK KAMPI BAŞVURU FORMU

Denizli Büyükşehir gençlik kampına gitmek isteyen öğrenciler, başvurularını belediyenin internet adresinden yapabilecek.

2024 DENİZLİ GENÇLİK KAMPI BAŞVURU LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.