Halfeli Belediyesi personel alımı 2024 | 20 kişiyi işe alacak!

Iğdır Halfeli Belediyesi işçi alımı için ilan yayınladı. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte Halfeli Belediyesi iş ilanları 2024 ayrıntıları.

Halfeli Belediyesi personel alımı 2024 | 20 kişiyi işe alacak!

Halfeli Belediyesi Personel Limited Şirketi, 10 Temizlik İşçisi ve 10 Büro Personeli alım ilanı yayınladı. Buna göre adaylarda aranan şartlar şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkûm olmamak, Emekliliğe hak kazanmış olmamak,

22/05/2003 tarihli ve 4857 Sayılı İş Kanunun 30 'ncu maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapılmasına engel olabilecek akıl sağlığı bulunmamak, İlan Tarihi itibariyle lğdır ilinde ikamet etmiş olmak, Askerliğini yapmış olmak (yada herhangi bir ilişiği bulunmamak)

Türk ceza kanunun 53 Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan anayasa düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan (zimmet, irtikåp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, görevini kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamaya veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.)

IĞDIR HALFELİ BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Halfeli Belediyesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 2 Nisan 2024 tarihine kadar Özvatan Mah. Mevlana Cad.No:15 Halfeli Beldesi-IGDIR adresine yapabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler ve detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

2024 HALFELİ BELEDİYESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.