İçişleri Bakanı Soylu'dan tüm illere son dakika uyarısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün başlaması beklenen yoğun kar yağışı ile ilgili tüm valiliklerin bir kez daha uyarıldığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Soylu'dan tüm illere son dakika uyarısı

Türkiye Balkanlar ve Karadeniz'den gelen yeni soğuk ve yağışlı hava dalgalarının etkisi altına girecek. Hafta sonu öncesinde konuyla ilgili birbiri ardına uyarılar geliyor.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da tüm illere son dakika uyarısında bulundu. Soylu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bugün başlayacak olan yoğun kar yağışı ile ilgili tüm valiliklerimiz tekrar uyarıldı. Oluşabilecek olumsuzluklara karşı Valiliklerimiz, İl Özel İdareler, AFAD, GAMER, 112 Acil Çağrı Merkezlerimiz, Emniyet ve Jandarma birimlerimiz, Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü ile koordineli şekilde 24 saat esasına göre teyakkuz haline geçirildi. Bîmekânlar dahil kimsesiz ve yaşlılarımızın ihtiyaçlarının önceliklendirilmesi, Emniyet ve Jandarma HAYDİ ekiplerimizce sokak hayvanlarına her türlü mama desteği sağlanmaya devam edilmesi, tüm araçların, özellikle ağır vasıtalar başta olmak üzere kış lastiklerine dikkat edilmesi, kayan araçların yolları kapatmaması için derhal çekicilerle çekilmesi gibi birçok tedbir tekrar hatırlatılmıştır. Vatandaşlarımızdan ricamız; uyarılar, alınan tedbirler ve duyurular çerçevesinde dikkatli olmalarıdır. Kazasız belasız inşallah...." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.