Kırıkkale Belediyesi personel alımı 2024

Personel kadrosunu güçlendirmek isteyen Kırıkkale Belediyesi, 50 yeni işçi alımı için yayınladı. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte Kırıkkale Belediyesi iş ilanı 2024 ayrıntıları.

Kırıkkale Belediyesi personel alımı 2024

Kırıkkale Belediyesi Personel Anonim Şirketi, 50 geçici temizlik işçisi (Süpürgeci - çöp toplama cadde, sokak vb) alım ilanı yayınladı.

Buna göre adaylarda aranan başvuru şartları şunlar;

5/9/1981 tarihli ve 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak, Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkûm olmamak,

Askerlik durumu itibarıyla; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, Askerlik çağma gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

22/5/2003 tarihti ve 4857 sayılı İş Kanununun 30 uncu maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Görevini Yapmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığı bulunmamak ( Çöp Kamyon arkasında çalışma şartlarına uygun olması), Lise ve Dengi Mezunu Olmak.

kirikkale-belediyesi-personel-alimi-2024.jpg

2024 KIRIKKALE BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU

Kırıkkale Belediyesi hizmet alanlarında görevlendirilmek üzere alım yapılacak kadroya başvurmak isteyen adaylar, 1-3 Temmuz tarihleri arasında Yenidoğan Mahallesi Belediye Sokak No:4/1 Kat:8 adresine yapabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler ve detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

KIRIKKALE BELEDİYESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum