Kırklareli Çakıllı Belediyesi personel alımı 2024

Kırklareli Çakıllı Belediyesi personel eksiğini gidermek için yeni bir ilan yayınladı. Peki başvurular ne zaman ve nasıl alınacak? İşte Çakıllı Belediyesi ayrıntılar.

Kırklareli Çakıllı Belediyesi personel alımı 2024

Çakıllı Belediyesi Personel Limited Şirketi, 1 Ofis Personeli alım ilanı yayınladı. Buna göre adaylarda aranan şartlar şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. 657 Sayılı Kanunun 48. Maddesinin (A) bendinin 1,4,5,6,7 ve 8 numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, mahkum olmamak. En az 1 yıl Çakıllı' da ikamet ediyor olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığına hak kazanmamış olmak. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Lisans mezunu olmak.

KIRKLARELİ ÇAKILLI BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Çakıllı Belediyesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadroya başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 4-15 Nisan tarihleri arasında Cumhuriyet Mah. Vize Cad. No:6 Çakıllı/Vize/Kırklareli adresine yapabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler ve detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2024 KIRKLARELİ ÇAKILLI BELEDİYESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.