Manisa Büyükşehir personel alımı 2024

Manisa Büyükşehir Belediyesi büro personeli alım ilanı yayınladı. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi iş ilanları 2024 ayrıntıları.

Manisa Büyükşehir personel alımı 2024

Manisa Büyükşehir Belediyesi şirketi Besot Manisa Beld. Müş. Müth. Hiz. Ulaş. Top. Taş. Sos. Tes. İşl. Turizm ve Enerji San. ve Tic. A.Ş. 1 büro personeli alım ilanı yayınladı. Adaylarda aranan şartlar şunlar;

5593 Sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak,

Sabıka kaydı olmamak, Adayların Manisa Merkezde ikamet etmesi şartı aranmaktadır. 45 yaşından gün almamış olmak, En az İlkokul veya Ortaokul Mezunu olmak, Askerliğini yapmış veya muaf olmak, İş Sağlığı ve İş Güvenliği açısından araç kullanmaya engeli bulunmamak, Başvuru yapan adayların İşkur kaydının bulunması zorunludur.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Alım yapılacak kadroya başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 8-9 Nisan tarihlerinde aşağıdaki link üzerinden yapabilecek.

2024 MANİSA BÜYÜKŞEHİR İŞ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.