Mut Belediyesi personel alımı 2024 | 10 işçi alacak!

Mersin Mut Belediyesi 10 yeni beden işçisi alımı için ilan yayınladı. Başvurular şahsen alınacak. İşte Mersin Mut Belediyesi iş başvurusu 2024 ayrıntıları.

Mut Belediyesi personel alımı 2024 | 10 işçi alacak!

Mut Belediyesi şirketi Mutiş Gıda Tarım Hayvancılık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 10 beden işçisi alım ilanı yayınladı. Buna göre adaylarda aranan şartlar şunlar;

Bireysel (elden) olarak müracaat yapılacaktır. 18 yaşını bitirmiş olmak. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekliliği hak etmemiş olmak.

28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idare birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin görülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmak. Mut İlçe sınırları içerisinde ikamet etmek.( ilan tarihinden önce)

MERSİN MUT BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Mut Belediyesi tarafından alım yapılacağı duyurulan işçi kadrosuna başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 23-26 Mart tarihleri arasında Kale Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No:1 Mut/Mersin adresine yapabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler ve detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2024 MERSİN MUT BELEDİYESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.