ÖZEL I Konya’da kayınpeder ve bacanağını öldüren damat, o tüfeği 700 TL’ye almış

Konya’da kayınpederi ve bacanağını öldüren Şenol Y’nin, olayda kullandığı tüfeği 700 TL’ye satın aldığı tespit edildi. Zanlının, aynı kişiden aldığı uyuşturucu hapları da içtiği belirlendi. Öldürülen Mustafa Arslan’ın da eşinden ayrı yaşadığı öğrenildi.

ÖZEL I Konya’da kayınpeder ve bacanağını öldüren damat, o tüfeği 700 TL’ye almış

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde Çarşamba günü yaşanan ve Bekir Dağdeviren ile damadı Mustafa Arslan’ın farklı yerlerdeki dükkanlarında av tüfeğiyle öldürüldüğü olaya ilişkin yeni ayrıntılara ulaşıldı.

700 TL’YE SATIN ALMIŞ

Haber Dairesi’nin ulaştığı ve dikkat çeken bilgilerden ilki, olayda kullanılan silahla ilgili. Kayınpederi Bekir Dağdeviren ile bacanağı Mustafa Arslan’ı öldüren Şenol Y’nin, olayda kullandığı tüfeği, E.H. isimli bir kişiden 700 TL karşılığında, çifte cinayetten birkaç saat önce satın aldığı öğrenildi..

AYNI KİŞİ UYUŞTURUCU HAP DA VERMİŞ

Yaklaşık 7 yıl uyuşturucu kullanan, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi’nde (AMATEM) tedavi gören Şenol Y’nin, olaydan önce hem uyuşturucu hap hem de uyuşturucu tedavisinde kullanılan kırmızı reçeteli ilaçlardan içtiği, bunları da silahı satan kişinin verdiğini söylediği ortaya çıktı.

konya-damat-cinayeti.jpg

BACANAĞI DA EŞİNDEN AYRI YAŞIYORMUŞ

Şenol Y’nin öldürdüğü bacanağı Mustafa Arslan’ın da eşinden ayrı yaşadığı tespit edildi. Zanlı, ifadesinde, “Mustafa Arslan, eşi M. Arslan’a, benim onu tehdit ettiğimi söylemiş. Bunun üzerine baldızım M. Arslan, Özalkent Polis Merkezine gidip şikayetçi olmuş.. Olay günü bacanağıma benim hakkımda neden beyanda bulunduğunu sordum. O da beni düşündüğünü söyledi. Ben de tüfeği çıkartıp ateş ettim.” dedi.

“YAPTIKLARIMDAN ÇOK PİŞMANIM”

Şenol Y, “Amacım, kayınpederim ve bacanağımı korkutmaktı. Vurmayı düşünmemiştim. Yaptıklarımdan çok pişmanım” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.