Polisevine saldıran kadın teröriste daha önce CHP sahip çıkmış

Mersin'de polisevine düzenlenen ve bir polisimizin şehit olduğu saldırının failinin CHP'nin "tutuklu gazeteciler" raporunda yer alan PKK'lı terörist Dilşah Ercan olduğu ortaya çıktı.

Polisevine saldıran kadın teröriste daha önce CHP sahip çıkmış

Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine dün saat 22.45 sıralarında 2 kadın terörist tarafından saldırıda bulunuldu, saldırıyı gerçekleştiren 2 terörist de etkisiz hale getirildi.

Teröristlerden birinin "Zozan Tolan" kod adlı Dilşah Ercan olduğu belirlendi. Kadın teröristin, terör örgütü PKK/KCK'nın gençlik yapılanması içerisinde faaliyette bulunduğu, terör örgütü faaliyetlerinden dolayı cezaevine girip çıktığı, örgütün kırsal yapılanmasına 2013 yılında Mersin'den katıldığı, Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de eğitim aldığı ve örgütün sözde özel güç yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edildi.

Ayrıca, terörist hakkında metropollere eylem amaçlı gönderilecek hazır kadrolar arasında yer aldığı şeklinde istihbari bilgilerin bulunduğu belirlendi.

polisevine-saldiran-kadin-teroriste-daha-once-chp-sahip-cikmis.jpg

DAHA ÖNCE CHP SAHİP ÇIKMIŞ

Polisevine saldırı düzenleyen biri olan Zozan Tolan kod adlı Dilşah Ercan'ın Cumhuriyet Halk Partisi CHP'nin 'Türkiye'nin en büyük açık cezaevi' olarak itham edildiği Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda gazeteci olarak yer aldığı ortaya çıktı.

Terör mensubu olduğu gerekçesi ile tutuklandığı dönemde CHP’nin, tutuklu gazeteciler raporu hazırlayarak, bir polisin şehit edilmesi olayında aktif rol alan terörist Dilşah Ercan'ı da tutuklu gazeteciler sınıfında ilan edip derhal salıverilmesini istediği belirlendi.

CHP'nin teröriste özgürlük isteyen raporunda Nurettin Demir, Veli Ağbaba, Özgür Özel imzası bulunuyor.

polisevine-saldiran-kadin-teroriste-daha-once-chp-sahip-cikmis.png

polisevine-saldiran-kadin-teroriste-daha-once-chp-sahip-cikmis-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.