Şahinbey Belediyesi bisiklet, paten, kaykay ve krampon başvurusu 2024

Şahinbey Belediyesi, geleneksel hale getirdiği karne hediyesine bu yıl da devam ediyor. Başkan Mehmet Tahmazoğlu müjdeyi duyurdu, başvuru için tarih verdi. İşte Şahinbey Belediyesi karne hediyesi ayrıntıları.

Şahinbey Belediyesi bisiklet, paten, kaykay ve krampon başvurusu 2024

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla karne hediyesi müjdesini verdi.

20 bin bisiklet ve alternatif hediyeleri duyuran Başkan Tahmazoğlu, “Sevgili gençler. Her yıl sizlere yeni haberler, yepyeni projelerle gelmeye devam ediyoruz. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz, sizleri çok seviyoruz.

Karne hediyesi olarak ayakkabılarınızı verdik. Başarılarınızı ödüllendirmek için ya iki takdir, ya iki teşekkür veya bir takdir bir teşekkür belgesi olan siz değerli öğrencilerimize bisiklet ediyorduk.

Ama bu sefer size çok güzel bir haberimiz daha var. Benim ‘bisikletim var, veya ben bisiklet almak istemiyorum’ diyorsanız alternatif imkanlar sunduk.

Burada gördüğünüz gibi pateniniz, kaykayınız, halı saha ve çim saha kramponlarınız sizleri bekliyor. Bu alternatiflerden herhangi birini tercih edebilirsiniz. Başarı sizden, hediyeniz bizden.” ifadelerini kullandı.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ KARNE HEDİYESİ BAŞVURU FORMU 2024

Şahinbey Belediyesi karne hediyelerinden birini almak isteyenler, Biz Şahinbey’iz uygulaması üzerinden randevularını alarak 22 Temmuz tarihinden itibaren alabilecek.

BİZ ŞAHİNBEY’İZ UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROİD)

BİZ ŞAHİNBEY’İZ UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (İOS)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.