Şahinbey Belediyesi burs başvurusu 2024

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine destek müjdesi geldi. Başkan Tahmazoğlu, bu yıl öğrencilere 15 bin TL burs vereceklerini söyledi. Peki başvurular nasıl yapılacak? İşte Şahinbey Belediyesi öğrenci bursu ayrıntıları.

Şahinbey Belediyesi burs başvurusu 2024

Her yıl öğrencilere destek veren Şahinbey Belediyesi, bu yıl da burs vermeye devam edecek.

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

“Sevgili üniversiteli gençler. Sizleri çok seviyor ve her alanda desteklemeye devam ediyoruz. İlkokuldan üniversite hayatınıza kadar eğitimden spora, kültürden sanata her alanda başarılı olmanız için tüm imkanlarımızla hep yanınızdayız.

Üniversite kazanmak için yıllarca çalışıp çabaladınız ve şimdi üniversiteli oldunuz. Bir abiniz olarak sizleri tebrik ediyor, her yıl olduğu gibi bu yıl da başarınızı ödüllendirmek istiyorum. Geçtiğimiz yıllarda eğitim öğretim dönemlerinde sizlere tam 476 milyon TL eğitim desteği sağlamıştık. Her yıl arttırarak devam ettiğimiz bu desteğimize bu yıl da devam edeceğiz.

Geçtiğimiz yıl ilk dönem 4 bin, ikinci dönem 5 bin TL olmak üzere sizlere 9 bin TL kişi başı eğitim desteği sağlamıştık. Bu yıl eğitim desteğimizi tam 15 bin TL’ye çıkardık. İlk dönem 7 bin TL, ikinci dönem de 8 bin TL olmak üzere hesaplarınıza yatıracağız. ayrıca bu yıl bir farkındalık olarak başarı kriteri de getirdik.

Yani Türkiye’de ilk bine giren öğrencilerimize 30 bin TL ödeme yapacağız. Ayrıca ilk 5 bine girenlere 25 bin TL, ilk 10 bine girenlere 21 bin TL, ilk 20 bine girenlere 19 bin TL, ilk 30 bine girenlere ise 17 bin TL olarak ödemelerimizi yapacağız. Ben başarılarınızın daim olması dileklerimle hepinizi sevgiyle muhabbetle selamlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle harcayın.”

sahinbey-belediyesi-burs-basvurusu-2024.jpg

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ BURS BAŞVURU FORMU 2024

Başkan Tahmazoğlu tarafından müjdesi verilen eğitim desteğinde başvurular bugün başladı. Öğrenciler, başvurularını Biz Şahinbey’iz uygulamasındaki yönergeleri takip ederek yapabilecek.

BİZ ŞAHİNBEY’İZ UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROİD)

BİZ ŞAHİNBEY’İZ UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (İOS)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.