Yılın Haber Sitesi Haber Dairesi 5 yaşında

5’nci yılına büyük bir ödülle adım atan Haber Dairesi Türkiye’nin en saygın haber siteleri arasına taçlanarak girdi. Doğru ve hızlı haberciliğiyle Konya’nın lideri, Türkiye’nin enleri arasında yer alan Haber Dairesi aldığı ödülle iddiasını perçinledi.

Yılın Haber Sitesi Haber Dairesi 5 yaşında

5’inci yaşına Yılın Haber Sitesi ödülüyle adım atan HaberDairesi.com, Türkiye’nin en saygın haber siteleri arasına taçlanarak girdi. Doğru ve hızlı haberciliğiyle Konya’nın lideri, Türkiye’nin enleri arasında yer alan Haber Dairesi her haberde bir adım önde olduğu iddiasını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldığı “YILIN HABER SİTESİ” ödülüyle perçinledi.

HABER DAİRESİ 5 YAŞINDA

Türkiye’nin Haber Dairesi, 5’inci kuruluş yılını kutluyor. HaberDairesi.com Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, 5 yılda takipçilerinin gönlünde taht kurduklarını, gördükleri ilgiyle ulaştıkları noktadan mutluluk duyduklarını söyledi.

“YENİ YAŞIMIZA TAÇLANARAK GİRDİK”

5 yıllık sürede, yıllar önce bu alanda çalışmaya başlamış çok sayıda siteyi geride bıraktıklarını dile getiren Tatlısu, “Konya’da internet haberciliğine yeni bir soluk getirmenin, yakından takip edilip ve örnek alınan bir haber sitesi olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 5. yılına Yılın Haber Sitesi ödülüyle adım atan HaberDairesi.com, Türkiye’nin en saygın haber siteleri arasına taçlanarak girdi. Doğru ve hızlı haberciliğiyle Konya’nın lideri, Türkiye’nin enleri arasında yer alan Haber Dairesi her haberde bir adım önde olduğu iddiasını Beştepe’de Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldığı ‘Yılın Haber Sitesi’ ödülüyle perçinledi. HaberDairesi.com’u Türkiye’nin enleri arasına katan takipçilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.” dedi.

haber-dairesi-yilin-haber-sitesi-odulu-1.jpg

“MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN YILMAZ SAVUNUCUSUYUZ”

Tatlısu açıklamasında, “Devletimizin varlığı, milletimizin bütünlüğü taviz veremeyeceğimiz bir numaralı doğrumuzdur. 15 Temmuz günü kurulmuş olmanın özel bir anlamı bulunmaktadır. Biz milli birlik ve beraberliğimizin yılmaz savunucusuyuz. 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünü unutmadık, unutturmayacağız. Darbecileri lanetliyoruz. Bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecek, vatan bölünmeyecektir.” ifadelerine yer verdi.

“TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN DEĞERLERİMİZİ SAVUNMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Son dönemde gerek Google gerek Facebook gerekse diğer bazı sosyal medya platformları tarafından Gazze’deki katliamları gündeme getirdikleri için engellendiklerini, erişim kısıntısına maruz bırakıldıklarını dile getiren Başkan Tatlısu, “Tüm bu engellemelere rağmen değerlerimizi savunmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile her gün yüzlerce habere imza atan tüm ekibimize teşekkürlerimi sunuyor, güzel haberlerle dolu nice yıldönümleri diliyorum.” dedi.

DOĞRU HABERE EN HIZLI ULAŞACAĞINIZ ADRES: HABER DAİRESİ

Haber Dairesi, Türkiye’de WhatsApp aracılığıyla takipçilerine anlık haber ulaştıran ilk internet haber sitesidir ve WhatsApp gruplarında binlerce katılımcısı vardır. Haber Dairesi ailesine katılmak için aşağıdaki linki tıklayabilir, ayrıca iOS ve Android uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

HABER DAİRESİ WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.