Başkan Kavuş’tan Haber Dairesi’ne 5'inci yıl kutlaması

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Haber Dairesi’nin 5. kuruluş yılını kutladı. Kavuş, “Haber Dairesi, bir taraftan daima en güncel bilgiye ulaşmamızı sağlarken diğer taraftan da şehrimizin dünyaya açılan pencerelerinden biri haline geldi.” dedi.

Başkan Kavuş’tan Haber Dairesi’ne 5'inci yıl kutlaması

Türkiye’nin Haber Dairesi, 5’inci kuruluş yılını kutluyor.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Türkiye’nin haber sitesi ‘Haber Dairesi’nin sevgili ekibi” başlığıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

“Başarılı yayın hayatınızın bir yılını daha geride bırakırken, öncelikle ekibinizin her bir bireyini bu başarıda gösterdikleri özveriden dolayı canı gönülden tebrik ediyorum.” ifadelerini kullanan Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kurulduğunuz günden bu yana yayınlarınızda ortaya koyduğunuz tarafsız, doğru ve hızlı habercilik anlayışınızla sektörünüzde fark oluşturdunuz. Sizlerin fedakar çalışmalarınız sayesinde tüm vatandaşlarımız, sadece şehir gündemini değil ülke ve dünya gündemini de yakından takip edebiliyor, güvenilir haberlere en kısa sürede ulaşabiliyorlar.

Okuyucularınıza ve takipçilerinize sunduğunuz kaliteli içeriklerle dijital medya dünyasının adeta merkezinde yerinizi aldınız. Haber Dairesi, bir taraftan daima en güncel bilgiye ulaşmamızı sağlarken, diğer taraftan da şehrimizin dünyaya açılan pencerelerinden biri haline geldi. Tüm bu özelliklerinizle şehrimize bu alanda önemli bir prestij kazandırdığınız için hemşehrilerim adına sizlere şükranlarımı sunuyorum.

Bugüne kadar yakalanan başarıda emeği geçen tüm ekibinizi kutluyor, bu başarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum. Birlikte nice güzel ve başarılı yıllara.”

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.