Adli Tıp Kurumu 229 personel alımı 2024 | TIKLA BAŞVUR

Adli Tıp Kurumu, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 229 kişiyi işe alacak. Konya’da ise 6 pozisyona alım yapılacak. İşte Adli Tıp Kurumu iş başvurusu 2024 şartlar ve ayrıntılar.

Adli Tıp Kurumu 229 personel alımı 2024 | TIKLA BAŞVUR

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, 229 sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Buna göre Konya’da alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Koruma ve Güvenlik Görevlisi 3 kişi, Destek Personeli 1 kişi, Tekniker (Elektrik) 1 kişi, Laborant 1 kişi, Büro Personeli (İşletme İktisat) 2 kişi, Hemşire 1 kişi.

ADLİ TIP KURUMU PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 2024

Adaylarda aranan genel şartlar ise şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Son başvuru günü olan 18 Şubat 2024 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1987 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)

Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonu için merkezi sınavın (KPSS-2022) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1992 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)

Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

adli-tip-kurumu-229-personel-alimi-2024-tikla-basvur.jpg

657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak, 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

Kamu haklarından mahrum olmamak, Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak pozisyon için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

ADLİ TIP KURUMU SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İŞ BAŞVURUSU 2024

Adli Tıp Kurumu bünyesinde görevlendirilmek üzere alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, 5-18 Şubat 2024 tarihleri arasında aşağıdaki linkten başvurabilecek.

ADLİ TIP KURUMU İŞ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Başvuru sürecine dair detaylara ve alım yapılacak diğer kadrolara ilişkin bilgilere ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ADLİ TIP KURUMU İŞ İLANLARI 2024 DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.