AK Parti’nin MHP’ye bıraktığı ilçede SKM açıldı

Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti’nin Konya’da MHP’ye bıraktığı Çumra İlçesinde Seçim Koordinasyon ve İletişim Merkezi törenle açıldı. Açılışa İl Başkanları ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da katıldı.

AK Parti’nin MHP’ye bıraktığı ilçede SKM açıldı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimler için Konya’da önemli bir aşama geride kaldı.

Merakla beklenen ilçe belediye başkan adaylarından önce MHP isimleri açıkladı.

Konya’nın 6 ilçesi; Akören, Ereğli, Halkapınar, Çumra, Doğanhisar ve Emirgazi’de MHP’li adayların isimleri duyuruldu.

Akören Belediye Başkan Adayı İsmail Arslan, Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Halkapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Bakkal, Çumra Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci, Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir ve Emirgazi Belediye Başkan Adayı Nurişen Koçak oldu.

AK Parti’nin, Konya’nın 26 ilçesi; Ahırlı, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Derbent, Derebucak, Güneysınır, Hadim, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Karatay, Kulu, Meram, Sarayönü, Selçuklu, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak’ta yarışa gireceği isimler de belli oldu, Cumhur İttifakı adayları seçim çalışmalarına hızla başladı.

ak-partinin-mhpye-biraktigi-ilcede-skm-acildi.jpeg

ÇUMRA’DA SKM AÇILIŞI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Çumra Seçmen Koordinasyon Merkezinin açılışı törenle yapıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği törene AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da katıldı.

Cumhur İttifakı Çumra Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci’ye başarı dileyen Başkan Altay, “Çumra için hizmet eden Belediye Başkanımız Recep Candan’a ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Başkanları Angı ve Karaarslan da birlik mesajı verdi.

ak-partinin-mhpye-biraktigi-ilcede-skm-acildi-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.