Bakan Selçuk, Konya'da EBA’dan canlı ders verirken balkondan düşen kızlarını kaybeden öğretmen anne-baba ile görüştü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Konya’da EBA'dan canlı ders yaptıkları sırada 7’nci kat balkonundan düşen 1,5 yaşındaki kızları Kumsal Bayram'ı kaybeden öğretmen anne-baba ile telefonda görüştü.

Bakan Selçuk, Konya'da EBA’dan canlı ders verirken balkondan düşen kızlarını kaybeden öğretmen anne-baba ile görüştü

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile birlikte geçen hafta Çumra İlçesinde EBA'dan canlı ders yaptıkları sırada 1,5 yaşındaki kızları Kumsal Bayram'ı 7’nci kat balkonundan düşmesi sonucu kaybeden öğretmen anne-babayı ziyaret etti. 

BAKAN SELÇUK TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Gençoğlu, Deniz-Mustafa Kumsal çiftine başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyaret sırasında Kumsal çifti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile telefonda görüştü. Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlere sabır diledi.

ziyaselcuk9.jpg

OKULLARI GEZDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, Konya İnsan Mektebi Projesi kapsamında Konya’daki pek çok okulda hayata geçirilen “açık sınıf” ile okullarda oluşturulan çeşitli eğitim alanlarını inceledi.

1-kapak.jpg

İlk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü makamında ziyaret eden Gençoğlu, okul programlarına Karatay Fevzi Çakmak Anaokulu ile başladı. Okul bahçesinde oluşturulan açık sınıf alanında incelemelerde bulunan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Gençoğlu, daha sonra Karatay Fetihkent Anaokuluna geçti.

8-1.jpg

Karatay Kılıçlarsan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine giderek buradaki maske ve maske üreten makinenin üretimi hakkında bilgi alan Gençoğlu’nun Karatay bölgesindeki son durağı Yaşar Doğu Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu oldu. 

Selçuklu Belediyesi ile işbirliğiyle öğrencilerin doğa ile iç içe ve uygulamalı olarak beceriler elde etmeleri amacıyla hizmet veren Sille Tabiat Okulunu da ziyaret eden Genel Müdür Gençoğlu, buradaki atölyeleri ve eğitim alanlarını da inceledi. 

16.jpg

"KONYA, EĞİTİM ADINA ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYOR"

Gençoğlu Konya’daki son ziyaretini Selçuklu Mustafa Necati İlkokuluna gerçekleştirdi. Ziyaret ettiği tüm okullarda öğretmenlerle sohbet edip onların sorularını cevaplandıran Gençoğlu, Konya İnsan Mektebi Projesi kapsamında hayata geçirilen açık sınıf ve diğer çalışmalarla Konya’nın eğitim adına çok önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayarak İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e ve bu faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.