Bakan Yerlikaya Konya’da konuştu

İçişleri Bakanı Yerlikaya, AK Parti Konya İl Başkanlığı bayramlaşma programına katıldı. Bakanlıkta bir yılı geride bırakan Yerlikaya, "Dünyanın en huzurlu ve en güvenli şehirleri bizim şehirlerimiz olacak" dedi.

Bakan Yerlikaya Konya’da konuştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Konya İl Başkanlığı bayramlaşma programında partililerle bir araya geldi.

Yerlikaya, il başkanlığındaki programda, bayramların gönüllere cila çekme seferberliği olduğunu söyledi.

Kardeşlik ve beraberlik duyguları içinde, bu yüzyılı "Türkiye Yüzyılı" yapma hedefiyle ilerlediklerini vurgulayan Yerlikaya, "Turizmden sanayiye, esnaftan tarıma, bildiğimiz tüm sektörlerde Konya hep atılım içinde ve örnek gösterilen bir dünya şehri olmaya sizlerin teşkilat gayretiyle daha da taçlanmaya devam edecek." diye konuştu.

bakan-yerlikaya-konyada-konustu.jpeg

"SUÇLULARA KARŞI MÜCADELE SÜRECEK"

Yerlikaya, İçişleri Bakanlığında bir yılı geride bıraktığına değinerek şöyle konuştu:

"Başta bölücü terör örgütü olmak üzere, tüm terör örgütlerine, organize suç örgütlerine, sözüm ona şehir eşkiyası diye kibirlenenlere, zehir tacirlerine, düzensiz göç ve bunlara vesile olan kaçakçı organizatörlerle, kişilere ve mallara karşı işlenen suçlarla kendimizle yarış halinde olmaya, güvenlik kuvvetlerinde jandarma ve emniyetteki arkadaşlarımızla gece gündüz demeden devam edeceğiz. Destek ve dualarınız bizim en büyük heyecanımız. Size layık olmak için gayret gösteriyoruz, çok ama çok daha iyi olacağız. Dünyanın en huzurlu ve en güvenli şehirleri bizim şehirlerimiz olacak."

Bakan Yerlikaya, Filistinlilerin en kısa zamanda feraha, kurtuluşa ve barışa ulaşması için de dua ettiklerini kaydetti.

Programda, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve milletvekilleri de konuşma yaptı.

bakan-yerlikaya-konyada-konustu-001.jpeg

BAKAN YERLİKAYA'DAN, ŞEHİT ASTSUBAY KAYA'NIN KONYA'DAKİ AİLESİNE BAYRAM ZİYARETİ

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 Ekim 2023'te Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya'nın ailesini ziyaret etti.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Kaya'nın, 12 Ekim 2023'te Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nde düzenlenen Şehit Piyade Komando Binbaşı Mehmet Duman Operasyonu'nda şehit düştüğünü anımsattı.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde şehit Astsubay Kaya'nın ailesini Konya'daki evinde ziyaret ettiklerini belirten Yerlikaya, "Şehidimizin makamı ali olsun. Bizlere bu toprakları vatan kılan şehitlerimizin aziz hatıraları asla unutulmayacak." ifadelerini kullandı.

bakan-yerlikaya-konyada-konustu-001.jpg

bakan-yerlikaya-konyada-konustu.jpg

bakan-yerlikaya-konyada-konustu-002.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.