Bakan Yerlikaya, Kurban Bayramı namazını baba ocağı Konya’da kıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı namazını Konya’da Kapu Camii’nde kıldı. Yerlikaya, “Gazze'de, Filistin'de mazlum kardeşlerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Bayramlar kardeşliğin yoğunlaştığı günlerdir”

Bakan Yerlikaya, Kurban Bayramı namazını baba ocağı Konya’da kıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı namazını baba ocağı Konya’daki Kapu Camii’nde kıldı.

“BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİN YOĞUNLAŞTIĞI GÜNLERDİR”

Namaz sonrası Bakan Yerlikaya ile birlikte Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı vatandaşlarla bayramlaştı.

bakan-yerlikaya-kurban-bayrami-namazini-baba-ocagi-konyada-kildi.jpg

Bakan Yerlikaya, “Memleketim Konya'dayım. Hemşehrilerimizin, aziz milletimizin her bir ferdinin Gazze'de, Filistin'de mazlum kardeşlerimizin, şehitlerimizin, gazilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Kurban Bayramları mübarek olsun. Bayramlar paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin yoğunlaştığı günlerdir. Birlik, beraberlik kardeşliğin en güzel tezahür ettiği günlerdir. Artık birbirimizi gerçek anlamda sevmenin ne olduğunu göstereceğimiz günlerdir diye düşünüyorum. Küslüklerden ayrılıp kucaklaşmanın, sevginin gerçek anlamda tecelli ettiği günlerdir. Ben özellikle mazlum coğrafyalarda zulüm altında inim inim inleyen Gazzeli, Filistinli kardeşlerimizin bu bayram günü vesilesiyle duaların kabul olduğu bu mübarek vakitlerde onların feraha, kurtuluşa ermesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Tüm kardeşlerimin bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.