Bakanlar Koca ve Gül’den Konya paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya’da 7 kişinin öldürüldüğü olayla ilgili olarak, “Konya’nın acısı ortak, hiçbir amaca alet edilemeyecek kadar büyük.” dedi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de “Olayı yakından takip ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Bakanlar Koca ve Gül’den Konya paylaşımı

Konya’da aynı aileden 7 kişinin silahlı saldırı sonrası hayatını kaybettiği olaya ilişkin olarak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bakan Koca, “Memleketim Konya’da bir eve yapılan silahlı saldırıyla akıl almayacak yedi cinayet işlendi. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Konya’nın acısı ortak, hiçbir amaca alet edilemeyecek kadar büyük. Katillerin yeri hapishane, memleket hepimizin.” dedi.

“ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURULUYOR”

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Konya’da gerçekleşen menfur cinayetler başsavcılık talimatları çerçevesinde çok yönlü soruşturulmaktadır. Olayı yakından takip ediyoruz. Provokatif yönlendirmelerin aksine olayın etnik veya ideolojik bir saikle gerçekleştiğine dair bir bulgu söz konusu değil. Birlik ve beraberliğimizi bozmak için fırsat kollayanları, vesile arayanları kınıyorum. İlgili makamlar vahim olaya ilişkin olarak kamuoyunu aydınlatmaya devam edecektir. Milletimizin derin ve köklü kardeşliği her türlü provokasyonun üzerindedir.”

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.