Bakanlık, Konya’nın merkezinde 6 arsayı satışa çıkardı

Konya’nın da aralarında bulunduğu 44 ildeki 622 muhtelif arsa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından satışa çıkartıldı. Konya’daki arsalar, Meram ve Selçuklu’da bulunuyor.

Bakanlık, Konya’nın merkezinde 6 arsayı satışa çıkardı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 44 ildeki 622 muhtelif arsayı satışa çıkardı. Konya, İstanbul, Çanakkale, Antalya, Kırşehir, Kocaeli, Mersin, Sakarya ve Mardin gibi birçok ildeki farklı metrekarelerdeki arsalar 21-22-23 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek açık artırmayla satılacak.

Açık artırıma TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu Ankara'da düzenlenecek. Online katılımın da sağlandığı müzayedeye internetten üzerinden emlakmuzayede.com.tr'de teklif verilebilecek.

KDV'DEN MUAF

Bakanlığın satışa çıkardığı 622 adet muhtelif arsa KDV'den muaf olacak. Kanuni faizin uygulanacağı satışlarda tutarın yüzde 25'i peşin olacak, kalan tutara ise 24 ay vade yapılabilecek. Satışa çıkan yerler için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim de yapılabiliyor.

KONYA’DA SATIŞA ÇIKARTILAN ARSALAR

Bakanlığın Konya’da satışa çıkardığı arsalardan biri Meram, diğerleri Selçuklu ilçesinde bulunuyor. Arsaların fiyatları 900 bin lira ile 8 milyon lira arasında değişiyor.

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından Konya’da satışa çıkartılan arsaların yeri ve fiyatları:

bakanlik-konyanin-merkezinde-6-arsayi-satisa-cikardi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.