Başkan Altay’dan stadyum zemini açıklaması: Yapıyoruz!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, stadyum zemini ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Altay, “Konya’mıza yakışanı yapıyoruz.” dedi ve son görüntülere yer verdi.

Başkan Altay’dan stadyum zemini açıklaması: Yapıyoruz!

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’in ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da stadyum zeminiyle ilgili bir açıklama yaptı.

 “YAPIYORUZ”

Stadyumu zeminindeki yenileme çalışmalarının sürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Twitter hesabından “YAPIYORUZ” başlığıyla bir paylaşımda bulundu.

Altay, “An itibariyle Konya Büyükşehir Stadyumu hibrit çim serimi. Konya’mıza yakışanı yapıyoruz” dedi ve son duruma dair fotoğraflara yer verdi.

 

 

“ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR”

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de dün yaptığı açıklamada, “Sevgili Konyasporlular, değerli Konyalılar! Stadyum zeminimizin deforme olması nedeni ile zemin yenileme çalışmalarımıza 18 Ağustos 2022 tarihinde başladık. Büyükşehir Belediyemiz ile yürütmüş olduğumuz görüşmeler neticesinde zeminimizin hibrit çim ile yenilenmesine karar verilerek, hızlı bir şekilde mevcut zeminin kaldırılmasına başladık. Bugün itibari ile zemin düzeltme ve tesviye çalışmalarının tamamlanması ile yeni çim rulolarımız stadyuma serilmeye başlamıştır. En kısa sürede çim serilme ve hibrit çim döşenme işinin bitirilmesi ile zeminimiz maç oynamaya hazır hale gelecektir. Bu zor dönemde bizleri yalnız bırakmayan her hal ve şartta futbol takımına destek veren büyük taraftarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde büyük başarılarında en kısa sürede geleceğine inancım da sonsuzdur.” demişti.

baskan-altaydan-stadyum-zemini-aciklamasi-yapiyoruz.jpg

baskan-altaydan-stadyum-zemini-aciklamasi-yapiyoruz-001.jpg

baskan-altaydan-stadyum-zemini-aciklamasi-yapiyoruz-002.jpg

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.