Çelikkayalar Manavgat ve Akseki'de yangın mağduru vatandaşlar için seferber oldu

Konya'nın perakende sektöründeki lider firması Çelikkayalar, orman yangınlarıyla mücadelenin sürdüğü Manavgat ve Akseki'de zarar gören vatandaşların yardımına koştu.

Çelikkayalar Manavgat ve Akseki'de yangın mağduru vatandaşlar için seferber oldu

Antalya'nın Manavgat ve Akseki İlçelerinde orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, yangın mağduru vatandaşları için Türkiye seferber oldu.

Konya'nın perakende sektöründeki lider firması Çelikkayalar da yangından etkilenen vatandaşların yardımına koştu. Firma tarafından içerisinde giyecek ve gıda malzemeleri ile mama ve çocuk bezinin de olduğu yardım tırları bölgeye gönderildi. Çelikkayalar ayrıca Konyalı iş insanları tarafından toplanan yardımların Akseki ve Manavgat'a ulaştırılması için de imkanlarını seferber etti.

Bu sabah yardım malzemelerinin bulunduğu iki tır Antalya'ya uğurlandı. Genel Müdür Ali Kaya da yardımların dağıtımını koordine etmek için bölgeye gitti.

Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce sahip olduğunu ifade eden Kaya, "Ülkemizin farklı noktalarında çıkan yangınlarda bizim de ciğerlerimiz yandı. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz yangınları söndürmek için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Alevleri havadan ve karadan kontrol altına alabilmek için canını dişine takan tüm orman kahramanlarına Allah güç kuvvet versin. Bu ortamda bizler de sosyal sorumluluğumuz gereği üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Yangınların biran önce tamamıyla kontrol altına alınacağına olan inancım tamdır. Ülkemiz güçlüdür. Allah'ın izniyle her türlü zorluğun üstesinden birlik ve beraberliğimizle geliriz" diye konuştu.

celikkayalar-yardim-tiri.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.