Cevdet Yılmaz’dan Konya’daki uçak kazasına ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Konya’da eğitim uçuşu sırasında kırıma uğrayan Türk Yıldızları uçağı kazasında şehit olan Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven için taziye mesajı yayımladı.

Cevdet Yılmaz’dan Konya’daki uçak kazasına ilişkin açıklama

Konya’da Türk Yıldızları’na ait eğitim uçağı kaza kırıma uğradı, uçağın düştüğü bölgedeki şantiyede çalışan iş makinesi operatörü Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven şehit oldu.

YILMAZ’DAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından kazaya ilişkin taziye mesajı yayımladı.

Yılmaz şu ifadelere yer verdi:

“Konya'da, eğitim uçuşu esnasında kaza kırıma uğrayan uçağın düştüğü bölgede şehit olan askeri personelimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailesine sabır, tedavi altına alınan pilotumuza da şifa diliyorum.”

Milli Savunma Bakanlığı da (MSB), şehit Ercan Güven için başsağlığı mesajı yayımladı.

MSB tarafından yapılan açıklamada “Konya’da, 14 Mart 2024 tarihinde, Hava Kuvvetlerimize ait bir NF-5 uçağımızın eğitim uçuşu esnasında kaza kırıma uğraması sonucu, uçağın düştüğü bölgede pist onarım çalışması yapan Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.