Cumhur İttifakı Derbent’te gövde gösterisi yaptı

Yerel seçimlere kısa süre kala adaylar da partiler de çalışmalarını hızlandırdı. Cumhur İttifakı, Konya’nın Derbent ilçesinde Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Hüseyin Ayten’e destek mitingi düzenledi. Vatandaşlar mitinge büyük ilgi gösterdi.

Cumhur İttifakı Derbent’te gövde gösterisi yaptı

31 Mart’taki yerel seçim için artık son viraja girildi. Hem adaylar hem de partiler çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP, Konya’nın Derbent ilçesinde gövde gösterisi yaptı.

İlçede düzenlenen ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği mitinge MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Baykan ve Mustafa Hakan Özer de katıldı.

Kalaycı, Baykan ve Özer, Derbent Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Hüseyin Ayten’e destek istedi.

cumhur-ittifaki-derbentte-govde-gosterisi-yapti.jpeg

Esnaf ve vatandaş ziyaretinde de bulunan Mustafa Kalaycı, yatırımların devam ettiği, Derbent’te Devlet Hastanesinin en kısa sürede tamamlanacağını, Değiş -Tekke Göleti ve Sulama Tesislerinin yapımına önümüzdeki süreçte başlanacağını, bu yatırımların yakın takipçisi olduklarını söyledi.

Derbent – Başarakavak yolunun biran önce yapılması için her türlü gayreti göstereceklerini vurgulayan Kalaycı, ilçeye doğalgaz gelmesi için de çalışma yapacaklarını ifade etti.

Kalaycı, Derbentlilerin terör yandaşlarına bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek vermeyeceğini bildiklerini sözlerine ekledi.

cumhur-ittifaki-derbentte-govde-gosterisi-yapti-001.jpeg

Daha sonra Doğanhisar ilçesine geçen MHP’li Kalaycı ve AK Partili Baykan, Başkan Adayı Savaş Özdemir ile birlikte ikindi namazı sonrası Ulu Camii cemaatiyle sohbet ederek sorunlarını dinledi, ardından Hüyük ilçesine bağlı İmrenler Mahallesinde vatandaşla buluştu.

cumhur-ittifaki-derbentte-govde-gosterisi-yapti-002.jpeg

Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Çiğdem’e güçlü destek beklediklerini ifade eden Kalaycı ve Baykan, seçim günü tüm seçmenleri oy kullanmaya çağırdı.

cumhur-ittifaki-derbentte-govde-gosterisi-yapti-003.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.