Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan özel Konya paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Konya’daydı. Sevgi seliyle karşılanan Erdoğan, bugün Konya’ya özel bir paylaşım yaptı, “Bu sevda ne yollara sığar ne meydanlara. Sağ ol Konya, var ol Konya” ifadelerini kullandı. İşte o paylaşım.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan özel Konya paylaşımı

Konya, dün büyük bir coşkuyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ev sahipliği yaptı. Recep Tayyip Erdoğan’ın Kılıçarslan Şehir Meydanı’ndaki büyük mitingine ve toplu açılış törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

5 ay aradan sonra yeniden Konya’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programına Konya’nın 31 ilçesinden sevgi seli vardı. Resmi rakamlara göre programa 160 binden fazla kişi katıldı.

Avrupa’nın en büyük güneş tarlası Karapınar Güneş Santrali (GES), Bozkır Barajı, Abdülhamit Han Caddesi ve savunma sanayi araç teslimi ile yapımı tamamlanan 74 kalem eser ve projenin açılışını yapan, yeni petrol keşfinin müjdesini de burada veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, adeta moral depoladı.

cumhurbaskani-erdogandan-ozel-konya-paylasimi.jpg

ÖZEL KONYA PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Konya’ya özel bir paylaşım yaptı.

“Bu sevda ne yollara sığar ne meydanlara. Sağ ol Konya, var ol Konya!” notunu düştüğü paylaşımında, Konya Mitinginden görüntülere yer verdi.

İşte o video:

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.