Eşine bir günde dehşeti yaşattı, Konya polisi silahla baskına giderken yakaladı

Konya’da 3 çocuk annesi kadın, 6 yıldır birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi tarafından dövüldü, başına silah dayandı, kaçırıldı, sığındığı ev kurşunlandı. Zanlı, polis tarafından yine silahla eşinin evini basmaya giderken kovalamaca sonucu yakalandı.

Eşine bir günde dehşeti yaşattı, Konya polisi silahla baskına giderken yakaladı

Konya'da yaşayan 3 çocuk annesi Derya S, iddiaya göre; 10 gün önce polis merkezine giderek kendisini darp eden imam nikahlı eşi Merdan D'den şikayetçi oldu. Eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Derya S, çocukları ile birlikte Meram ilçesinde yaşayan annesinin evine gitti. Ancak Merdan D, eşinin peşini burada da bırakmadı. Evin önüne silahla gelen Merdan D, eşinin kapıyı açmaması üzerine apartman ve dairenin kapısını kırarak çocuklarının gözü önünde eşinin başına silah dayayıp, darp etti. Eşini zorla araca bindirip kaçıran zanlı, bir süre boş arazide tuttuğu eşini kız kardeşinin evine götürdü. Derya S, eşinin kendisine zarar verebileceği düşünülerek kayınvalidesinin evine götürüldü. Buradan tekrar kendi annesinin yanına giden Derya S. önce polise gitti, ardından hastanede tedavi edildi.

BU SEFER DE EVE KURŞUN YAĞDIRDI

Eşinin annesinin evine giderek hakkında şikayette bulunduğunu öğrenen Merdan D. çılgına dönerek yine kayınvalidesinin evinin önüne geldi. Merdan D, evin içerisinde eşi, çocukları, kayınvalidesi olmasına rağmen eve kurşun yağdırdı. Derya S, annesi ve çocuklarını da alıp, mutfak kısmına geçerek yere yattı. Evin içerisine iki adet mermi isabet ederken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

DEHŞET ANLARINI ANLATTI

Derya S. emniyetteki ifadesinde yaşadığı dehşeti şu sözlerle anlattı:

“Geçtiğimiz hafta eşimin beni darp etmesi sonucu polis merkezine giderek şikayetçi oldum. Eşim hakkında uzaklaştırma kararı verildi. Eşimle aynı ortamı paylaşmamak için çocuklarımla birlikte uzaklaştırma kararını aldırdığım annemin evine gittim. 3 gün önce annemin evinin önüne geldi. Pencereden baktığımda eşimin elinde tabanca gördüm ve kapıyı açmadım. Eşim önce apartman kapısını daha sonrada evin kapısını kırarak zorla eve girdi. Tabancayı başıma dayayıp, 'Benimle geleceksin yoksa seni vururum' dedi. Bir eliyle de burnuma yumruk attı ve burnumda kanama oluştu. Beni zorla arabaya doğru sürüklemeye başladı. Bu sırada yanıma 2 yaşındaki oğlumu da aldım. Beni insanların fazla olmadığı bir bölgeye getirdi. Benden şüphelendiğini, itiraf etmem durumunda bana bir şey yapmayacağını söyledi. Beni daha sonra kız kardeşinin evine götürdü. Kız kardeşi beni kanlar içerisinde görünce annesini aradı ve ağabeyinin bana zarar verebileceğini düşünerek beni götürmesini istedi. Kayınvalidem beni kendi evine götürdü. Sabah kendi annemin evine gittim ve polise ihbarda bulundum. Hastaneye giderek tedavimi yaptırdım. Eşim yine evimizin önüne geldi. Dışarıdan silah sesleri gelmeye başlamıştı. Salonun camları kırılmaya başladı. Evin içerisindeki duvar kısmına iki tane mermi isabet etti. Biz olaydan yara almadan kurtulduk. Kendimizi mutfak kısmına atarak yere yattık.”

TİCARİ TAKSİYLE KAÇARKEN YAKALANDI

Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, “Genel güvenliğin kasten tehlikeye düşürülmesi, mala zara verme, kasten yaralama, tehdit ve hakaret” suçlarından aranan Merdan D'nin Hamzaoğlu Mahallesi Küçükkumköprü Caddesi üzerinde olduğunu tespit etti. Ticari taksiyle kaçan Merdan D, kovalamaca sonucu yakalandı. Üzerinde suç aleti tabanca ve uyuşturucu çıkan Merdan D, gözaltına alındı. İşsiz olan ve 12 yıldır uyuşturucu kullandığı belirtilen zanlının olayları aile nedenlerden dolayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Merdan D, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.