Eski AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un acı günü! Toprağa verildi

AK Parti önceki dönem Konya Milletvekili ve eski İl Başkanı Ahmet Sorgun’un kayınvalidesi Ayşe Ergül, 85 yaşında hayatını kaybetti. Ergül, Konya’da kılınan cenaze namazının ardından Kurtuluş Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Eski AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un acı günü! Toprağa verildi

AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcılığı ve Konya Milletvekilliği görevlerinde de bulunan Ahmet Sorgun’un kayınvalidesi Ayşe Ergül’ün vefatı, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Ergül’ün 85 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ayşe Ergül’ün cenazesi, 19 Eylül Cumartesi günü ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Kurtuluş Mezarlığı’nda toprağa verildi.

eski-ak-parti-konya-milletvekili-ahmet-sorgunun-aci-gunu-topraga-verildi

SORGUN VE ERGÜL AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Cenaze törenine siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Sorgun ve Ergül ailesini acı günlerinde yalnız bırakmayan katılımcılar, Ahmet Sorgun ve aile yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.