Genç Gönüller Çocuk Gönüllerle Buluşuyor! Konya'da pilot uygulama başlıyor

Diyanet'in "Genç Gönüller Çocuk Gönüllerle Buluşuyor" projesi için Konya’da çevrim içi değerlendirme toplantısı gerçekleşti. Pilot uygulama olarak Konya'da hayata geçirilecek proje kapsamında, gençler ve çocuklar bir araya gelecek.

Genç Gönüller Çocuk Gönüllerle Buluşuyor! Konya'da pilot uygulama başlıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Genç Gönüller Çocuk Gönüllerle Buluşuyor” projesi kapsamında çevrim içi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Konya İl Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek ve İl Gençlik Koordinatörleri katıldı.

genc-gonuller-cocuk-gonullerle-bulusuyor-konyada-pilot-uygulama-basliyor.jpg

Başkanlık tarafından ortaokul, lise, üniversite düzeyindeki öğrencilere yönelik gerçekleştirilen çalışmalara ilkokul öğrencilerini de ekleyerek "Genç Gönüller, Çocuk Gönüllerle Buluşuyor" projesini hayata geçirdi.

Bu proje kapsamında, ilkokul 3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik olarak Diyanet gençlik hizmet mekanları ve camilerde manevi danışmanlar ve din görevlileri nezaretinde değerler eğitimi faaliyetleri düzenlenecek. Ayrıca, lise ve üniversite öğrencileri arasından seçilecek Diyanet Genç Gönüllüleri, ilkokul öğrencilerine rehberlik edecek.

genc-gonuller-cocuk-gonullerle-bulusuyor-konyada-pilot-uygulama-basliyor-001.jpg

Proje ilk aşamada pilot olarak Konya, Afyonkarahisar, Adana, Bursa, Manisa, Samsun, Şırnak, Tekirdağ il merkezleriyle, İstanbul’un Ümraniye, Beykoz, Sarıyer ve Ankara’nın Yenimahalle, Keçiören ilçelerinde uygulanacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.