Gökhan Tozoğlu’nun vefatı siyaset ve hukuk camiasını yasa boğdu

İyi Parti Konya İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu’nun vefat haberi, siyaset ve hukuk camiasını yasa boğdu. Tozoğlu’nun cenazesi bugün toprağa verilecek. Törene Meral Akşener’in de katılması bekleniyor.

Gökhan Tozoğlu’nun vefatı siyaset ve hukuk camiasını yasa boğdu

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, geçen ay bir düğüne giderken aniden rahatsızlandı ve Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan kontrolde aort damarı yırtıldığı belirlenen Tozoğlu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde ameliyat edildi.

Taburcu edilen ve evinde dinlenen Tozoğlu, bir süre sonra yeniden rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı ve gece müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

35 yaşındaki Gökhan Tozoğlu’nun cenazesi, bugün toprağa verilecek. Tozoğlu, ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından, Konya’nın merkez Meram ilçesindeki Kurtuluş Mezarlığı'na defnedilecek. Cenaze törenine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılması bekleniyor.

Akşener, gece sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Konya İl Başkanımız Gökhan Tozoğlu’nu kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.” ifadelerini kullanmıştı.

gokhan-tozoglunun-vefati-siyaset-ve-hukuk-camiasini-yasa-bogdu-002.jpg

TAZİYE MESAJLARI

Genç yaşta hayatını kaybeden Gökhan Tozoğlu’nun vefat haberi, siyaset ve hukuk camiası başta olmak üzere çok sayıda kişiyi yasa boğdu. Yayınlanan taziye mesajlarında da bu üzüntü dile getirildi.

İşte o açıklamalarda bazıları:

Konya Valiliği:

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz. Mekanı cennet olsun.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay:

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu’nun tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı:

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun.

BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin: 

İyi Parti Konya İl Başkanı Sn. Gökhan Tozoğlu'nun vefat ettiğini teessürle öğrenmiş oldum. Allah'ım rûhunu şâd, mekânını cennet, makamını âlâ eylesin. Allah'ım âile efrâdına ve sevenlerine sabırlar, Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı:

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş:

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine sabır dilerim. Mekanı cennet olsun.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca:

Genç yaşta ebediyete irtihal eden İyi Parti Konya İl Başkanı merhum Gökhan Tozoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Konyasporlu Hukukçular Derneği:

İYİ Parti Konya İl Başkanı Sayın Av. Gökhan Tozoğlu Beyefendinin vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet ailesine, sevenlerine ve İYİ Parti camiasına başsağlığı dileriz.

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak:

Genç yaşta ebediyete irtihal eden İyi Parti KONYA İl Başkanı merhum GÖKHAN TOZOĞLU’na ALLAH’tan rahmet, sevenlerine, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı CENNET olsun.

Gazeteci İsmail Saymaz:

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, henüz 35 yaşında aramızdan ayrılmış. Bir haber vesilesiyle tanışmıştık. Geçen hafta aramış fakat ulaşamamıştım. Meğer tedavi görüyormuş. Gökhan Bey yardım sever ve hoşsohbet bir insandı. Vefatına çok üzüldüm. Rahmet diliyorum.

gokhan-tozoglunun-vefati-siyaset-ve-hukuk-camiasini-yasa-bogdu.jpg

gokhan-tozoglunun-vefati-siyaset-ve-hukuk-camiasini-yasa-bogdu-001.jpg

gokhan-tozoglunun-vefati-siyaset-ve-hukuk-camiasini-yasa-bogdu-003.jpg

gokhan-tozoglunun-vefati-siyaset-ve-hukuk-camiasini-yasa-bogdu-004.jpg

gokhan-tozoglunun-vefati-siyaset-ve-hukuk-camiasini-yasa-bogdu-005.jpg

gokhan-tozoglunun-vefati-siyaset-ve-hukuk-camiasini-yasa-bogdu-008.jpg

gokhan-tozoglunun-vefati-siyaset-ve-hukuk-camiasini-yasa-bogdu-010.jpg

gokhan-tozoglunun-vefati-siyaset-ve-hukuk-camiasini-yasa-bogdu-006.jpggokhan-tozoglunun-vefati-siyaset-ve-hukuk-camiasini-yasa-bogdu-007.jpg

gokhan-tozoglunun-vefati-siyaset-ve-hukuk-camiasini-yasa-bogdu-009.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.