Güle Oynaya Camiye gidenlere bisikletleri ne zaman verilecek?

Konya projesi Güle Oynaya Camiye Gel’de 26 bin 77 çocuk başvuru yapmıştı. 3 Temmuz’dan bu yana sabah namazını camide kılan çocuklar şimdi bisikletlerini ne zaman alacaklarını merak ediyor. Başkan Altay, geri sayımı paylaştığı videoyla başlattı.

Güle Oynaya Camiye gidenlere bisikletleri ne zaman verilecek?

Güle Oynaya Camiye Gel 2023 projesi ne zaman sona erecek, çocuklara bisikletleri ne zaman verilecek? Bugünlerde Konya’da cevabı en çok aranan soru bu.

GÜLE OYNAYA CAMİYE GEL 2023

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin özgün projesiyle bu yaz da sabah namazında camiler çocuk sesleriyle şenleniyor.

Güle Oynaya Camiye Gel projesi 2023 yılında da devam ediyor. Kayıt başvurusu yaptıktan sonra 40 gün sabah namazını camide kılan çocuklara bisiklet hediye edilecek.

BAŞVURU SAYISI

Bu yıl Güle Oynaya Camiye Gel projesi için kayıt yaptıranların sayısını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay açıklamıştı. Altay, 31 ilçede toplam 26 bin 077 çocuğun kaydının yapıldığını duyurmuştu.

HER SABAH CAMİLERE KOŞTULAR

Çocuklar 3 Temmuz sabahı itibarıyla camilere koşmaya başladı. Başkan Altay, bugün Konya’nın en değerli projelerinden biri olan Güle Oynaya Camiye Gel ile ilgili bir paylaşım yaptı ve geri sayımı başlattı.

Başkan Altay, “Güle Oynaya Camiye Gel projemize katılan genç arkadaşlarım için hedefe 13 gün kaldı.” notuyla, camilerde 3 Temmuz’dan bu yana kaydedilen görüntülerden derlenen dikkat çeken bir video paylaştı.

40 GÜN CAMİYE GELEN BİSİKLETİNİ ALACAK

3 Temmuz 2023 - 21 Ağustos 2023 tarihleri arasında 40 gün sabah namazına camiye gelen çocuklar, yeni bisikletlerini çekilişsiz almaya hak kazanacak. Bisikletlerin dağıtımına ilişkin tarihlerin, sürecin tamamlanmasının ardından duyurulması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum