Karatay’dan üniversite öğrencilerine nakdi destek müjdesi

Konya Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 2023 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite öğrencilerine müjdesini verdi. Kılca, nakdi desteklerinin bu yıl da süreceğini söyledi, burs başvurusuna dair de konuştu.

Karatay’dan üniversite öğrencilerine nakdi destek müjdesi

Karatay Belediyesi üniversite öğrencilerine burs verecek mi, nakdi destek başvurusu 2023 ne zaman ve nasıl yapılacak? Müjdeyi, Başkan Hasan Kılca verdi.

YKS 2023’TE KONYA BAŞARISI

Geçtiğimiz ay yapılan 2023 YKS'nin sonuçları bugün duyuruldu. Sonuçlara göre; Konya, iki alanda Türkiye birincisi çıkardı.

Özel Profesyonel Eğitim Fen Lisesi (PEMA KOLEJİ) öğrencisi Namık Emre Acar, Sayısal Alan Yeterlilik Testi (AYT) Türkiye birincisi oldu.

Selçuklu Mustafa Büyükkaplan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hüseyin Furkan Erdem ise Yabancı Dil Testi Arapça Alanı Türkiye birincisi olma başarısı gösterdi.

KARATAY BELEDİYESİ ÜNİVERSİTELİLERE BURS VERECEK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, üniversiteye ilk kez kayıt olacak tüm Karataylı gençlere nakdi desteklerinin bu yıl da devam edeceğini açıkladı.

Kılca, yaptığı açıklamada, “Bugün açıklanan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Şimdiden duyurmuş olayım. Üniversiteye ilk kez kayıt olacak tüm Karataylı gençlerimize nakdi desteğimiz bu yıl da devam edecek. Üniversite kayıtlarının ardından başvuru bilgisini ayrıca duyuracağım.” ifadelerini kullandı.

karataydan-universite-ogrencilerine-nakdi-destek-mujdesi.jpg

KARATAY BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 1000 TL DAĞITMIŞTI

Karatay Belediyesi, geçtiğimiz yıl, devlet, özel veya vakıf üniversitesi fark etmeksizin ilk defa üniversiteye yerleşen ve kayıt yaptıran Karataylı gençlere bir defaya mahsus 1000 lira dağıtmıştı. Öğrenciler; başvurularını 26 Ağustos - 31 Ağustos tarihleri arasında aşağıdaki linkten yapmıştı.

KARATAY BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE NAKDİ DESTEK BAŞVURUSU LİNKİ VE FORMU

 

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.