Konya Büyükşehir’in şivlilik hediye kutuları çocukların yüzünü güldürüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi bu yıl şivlilikte 5-10 yaş arası 100 bin çocuğa hediye kutusu verdi. Hediyeler adreslere ulaşmaya devam ediyor. Çocukların mutluluğu sosyal medyada paylaşılıyor.

Konya Büyükşehir’in şivlilik hediye kutuları çocukların yüzünü güldürüyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yıl 100 bin çocuğa şivlilik hediye kutusu gönderdi. Başvurular alındı, hediyeler adreslere kargo aracılığıyla gönderilmeye başlandı.

Bazıları; 2022 şivlilik 100 bin hediye kutusunda neler var, şivlilik hediye kutuları yola çıktı mı, şivlilik hediye kutusu ne zaman gelir? sorularına cevap ararken, bazı çocuklar da şivlilik kutularını teslim almanın mutluluğunu yaşıyor.

İnternetten online olarak başvurusunu yapıp şivlilik kutusunu almaya hak kazanan çocuklar, mutluluklarını sosyal medyada paylaşıyor ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyor.

 

 

KONYA BÜYÜKŞEHİR 2022 ŞİVLİLİK 100 BİN HEDİYE KUTUSU İÇİNDE NELER VAR?

İçinde; şeker, kuruyemiş ve kekin yanı sıra bir boyama kitabı, bir boya kalemi takımı, bir denge oyunu seti, bambu çubukları oyun seti, puzzle ve anlat lütfen oyun seti yer alan şivlilik hediyelerini alan çocukların mutlulukları yüzlerine yansıyor.

2022/02/03/konya-buyuksehirin-2022-sivlilik-kutulari-yola-cikti-icinde-neler-var-003.jpg

KONYA 100 BİN ŞİVLİLİK HEDİYE KUTUSU NE ZAMAN GELİR?

Konya Büyükşehir Belediyesi 100 bin şivlilik hediyesinin kargolama işlemleri tamamlandı ve yola çıktı. 31 ilçeden başvuru yapan ve başvurusu kabul edilenlerin tamamına hediyelerinin en kısa sürede ulaşacağı bildirildi. 

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum