Konya, avukatı vuran 2 saldırganı tek başına yakalayan kahraman polisi konuşuyor

Konya Adliyesi’nde dün avukat Abdülkerim İnce’yi vuran 2 zanlıyı, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesinde görevli Komiser Yardımcısı B.K’nin tek başına etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı. İşte, o ana dair görüntüler.

Konya, avukatı vuran 2 saldırganı tek başına yakalayan kahraman polisi konuşuyor

Perşembe günü öğle saatlerinde Konya Adliye Sarayı'nın bahçesindeki otopark girişinde yaşanan olayda, iddiaya göre; avukat Abdülkadir İnci, haciz işlemleriyle ilgilendiği evin sahibi Hasan Ö'nün oğlu Kadir Ö. ve arkadaşı İsmail E. ile adliyenin karşısındaki çay ocağında buluşmuş, görüşmenin ardından adliyede işleri olduğunu söyleyen Kadir Ö. ve İsmail E.'yi otomobile alan İnci, otopark girişinde silahlı saldırıya uğramıştı.

İnci'yi sağ dizinden vuran İsmail E., Kadir Ö. ile birlikte kaçmaya çalışmış, silah sesini duyan polis, İsmail E. ve Kadir Ö'yü uzaklaşamadan yakalamıştı.

Kanlar içinde kalan avukat İnci çağrılan ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken, önce İnci'nin kaza yapması için aracın direksiyonunu sağa sola çevirdikleri, otomobili durdurunca da tabancayla yaraladıkları ortaya çıkan zanlılar, tutuklanmıştı.

TEK BAŞINA YAKALAMIŞ

Avukat Abdülkerim İnce’yi vuran 2 kişiyi, Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Komiser Yardımcısı B.K’nin tek başına etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı. O ana dair görüntüler, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Görüntülerde, Abdülkerim İnci ve saldırganların içinde bulunduğu otomobilin adliye otoparkına doğru gelişi, aracın sağ kapısının açılması, silah seslerini duyanların kaçışması, o sırada girişte bulunan Komiser Yardımcısı B.K’nin silahını çıkartıp olaya tek başına müdahale etmesi ve kaçmaya çalışan saldırganları etkisiz hale getirmesi yer alıyor.

 

 

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.