Konya Güle Oynaya Camiye Gel bisiklet dağıtım programı 2022

Konya projesi Güle Oynaya Camiye Gel 2022’de 40 gün sabah namazını camide kılan çocuklara bisikletlerinin dağıtımı sürüyor. Peki bugün hangi camilerde bisiklet dağıtımı yapılacak? Selçuklu, Karatay ve Meram bisiklet dağıtımı ne zaman? İşte tüm detaylar.

Konya Güle Oynaya Camiye Gel bisiklet dağıtım programı 2022

Konya bisiklet dağıtımı başladı mı, Konya Güle Oynaya Camiye Gel 2022 bisiklet dağıtımı ne zaman, Konya bisiklet dağıtım program takvimi belli oldu mu, bugün hangi camide bisiklet dağıtımı yapılacak, Konya Büyükşehir bisiklet dağıtım programı 2022 nedir, Selçuklu, Karatay ve Meram camilerde bisiklet dağıtımı ne zaman, Konya yarın bisiklet dağıtılacak camiler listesi belli oldu mu, Konya sabah namazı bisiklet dağıtımı tarihleri listesi var mı, Konya bisiklet montaj istasyonları listesi 2022’ye nasıl ulaşılır? Cevaplar kısmen belli oldu.

KONYA PROJESİ HEDİYESİ BİSİKLETLER DAĞITILIYOR

Konya Güle Oynaya Camiye Gel 2022 projesi kapsamında kayıt yaptıran 28 bin çocuktan, 1 Temmuz-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında 40 gün boyunca sabah namazını camide kılanlar, bisikletlerinin ne zaman verileceğini merak ediyordu.

KONYA BİSİKLET DAĞITIMI 2022 İLÇELERDEN BAŞLADI

Çocukların heyecanla beklediği o an geldi, bisiklet dağıtımı dün (2 Eylül 2022 Cumartesi) Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde başladı. Hediyelerini almaya hak kazanan çocuklara bisikletleri teslim edildi. Çocuklara bisikletleriyle birlikte güvenli bir sürüş için kask da hediye edildi.

Aynı gün ayrıca, Güneysınır, Hadim, Bozkır, Taşkent, Akören, Çeltik, Tuzlukçu, Yunak, Seydişehir, Çumra ve Ahırlı ilçelerinde bisiklet dağıtımı yapıldı.

KONYA BUGÜN BİSİKLET DAĞITIMI YAPILACAK YERLER

Konya’da bugün (3 Eylül 2022 Cumartesi) Güle Oynaya Camiye Gel bisikletlerinin dağıtılacağı ilçeler ise şöyle: Akşehir, Beyşehir, Kulu, Altınekin, Ilgın, Hüyük, Derebucak, Cihanbeyli.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BİSİKLET MONTAJ SERVİSLERİ LİSTESİ (2022)

Bisikletlerini alan çocukların ücretsiz olarak montaj ettirebilecekleri servislerin listesi de belli oldu. Konya Güle Oynaya Camiye Gel 2022 Ümit bisiklet montaj servislerinin tam listesini görmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BİSİKLET MONTAJ SERVİSLERİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

2022/09/02/konyada-gule-oynaya-camiye-gel-bisikletlerinin-dagitimi-basladi-002.jpg

SELÇUKLU, KARATAY VE MERAM CAMİDE BİSİKLET DAĞITIMI NE ZAMAN?

Hafta sonu, yani 3 ve 4 Eylül 2022 tarihlerinde Konya’nın 28 ilçesindeki bisiklet dağıtımının tamamlanması planlanıyor. Hafta başı, yani 5 Eylül 2022 Pazartesi günü itibariyle de Konya’nın 3 merkez ilçesi; Karatay, Selçuklu ve Meram’da çocuklara bisikletleri dağıtılmaya başlanacak.

Konya’daki hangi camide hangi tarihte bisiklet dağıtımı yapılacağı daha sonra duyurulacak.

2022/09/02/konyada-gule-oynaya-camiye-gel-bisikletlerinin-dagitimi-basladi.jpg

Konya Büyükşehir Güle Oynaya Camiye Gel 2022 bisiklet dağıtım programı listesine, tarihler açıklandığı anda HaberDairesi.com ve Haber Dairesi Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından ulaşabilirsiniz.

konya-gule-oynaya-camiye-gel-bisiklet-dagitim-programi-2022.jpg

konya-gule-oynaya-camiye-gel-bisiklet-dagitim-programi-2022-001.jpg

konya-gule-oynaya-camiye-gel-bisiklet-dagitim-programi-2022-002.jpg

konya-gule-oynaya-camiye-gel-bisiklet-dagitim-programi-2022-003.jpg

konya-gule-oynaya-camiye-gel-bisiklet-dagitim-programi-2022-004.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.