Konya Büyükşehir de TROY dedi

Katil İsrail’e karşı tepkiler ve boykot çığ gibi büyüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye çalışanlarının maaş kartlarının yerli ve milli olan TROY altyapısına geçirileceğini açıkladı.

Konya Büyükşehir de TROY dedi

Savaş suçu işleyen katil İsrail, Filistin’e yönelik saldırılarını sürdürüyor. Çocuk, kadın, yaşlıların da aralarında bulunduğu Gazzeliler, hayatını kaybediyor.

Siyonist İsrail’e tepkiler de çığ gibi büyüyor, boykot kampanyaları yapılıyor. Bankacılık ve ödeme altyapısı sunan Mastercard ve Visa da boykot ediliyor.

Boykot çağrıları sonucunda Mastercard ve Visa kartlarını iptal ettiren vatandaşlar, Türkiye'nin yerli ödeme altyapısı olan TROY logolu kartlara geçmeye başladı.

BAŞKAN ALTAY DUYURDU

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da boykota katıldıklarını duyurdu. Altay, “Tüm çalışanlarımızın Troy ödeme yöntemine geçişi konusunda gerekli adımları attık. Yerli ve milli ürün kullanımında da Konya Modeli belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Konya Büyükşehir, Türkiye genelindeki çok sayıda belediye gibi İsrail ve ona destek verenlerin ürünlerinin satışının yasaklandığı yerler arasında bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.