Konya Emniyeti, ödüllü mektup yarışması düzenliyor

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, lise öğrencilerine yönelik mektup yarışması düzenliyor. “Son Zaferin Mektupları” isimli projede dereceye giren 100 öğrenciye bilgisayar, bisiklet ve tabletin yanı sıra farklı hediyeler verilecek.

Konya Emniyeti, ödüllü mektup yarışması düzenliyor

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyük Taarruz’un 100. yıl dönümünde lise öğrencilerine yönelik “Son Zaferin Mektupları” isimli mektup yarışması düzenliyor.

Büyük Taarruz’a katılan askerlerin ailelerine yazdığı ya da ailelerinin savaşta yer alan askerlerimize yazdığı mektupları, öğrencilerin askerlerimizin ya da ailelerinin ağzından yeniden yazmaları isteniyor.

İLK 100 ÖĞRENCİ ÖDÜLLENDİRİLECEK

Son başvuru tarihi 18 Temmuz 2022 olan yarışmada, Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyonda değerlendirilen eserlerden birinci olan eser sahibine diz üstü bilgisayar, ikinci olan eser sahibine bisiklet ve üçüncü olan eser sahibine tablet hediye edilecek.

Sonraki yedi kişi mansiyon ödülü olarak Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Konya Bilim Merkezi’nin Bilim Marketinden 750 lira alışveriş hakkı kazanacak.

Ayrıca ilk 100’e giren öğrenciler, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen iki günlük Afyonkarahisar ve Kütahya gezisine katılma hakkı kazanacak.

KONYA EMNİYETİ SON ZAFERİN MEKTUPLARI YARIŞMASI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.