Süper Lig’de haftanın perdesi Konyaspor – Galatasaray maçıyla açılacak

Süper Lig’in 10. haftası, yarın oynanacak Konyaspor – Galatasaray karşılaşmasıyla başlayacak. Haftanın programında Fenerbahçe – Göztepe ve Kasımpaşa – Beşiktaş mücadeleleri de yer alıyor.

Süper Lig’de haftanın perdesi Konyaspor – Galatasaray maçıyla açılacak

Trendyol Süper Lig’de 10. hafta heyecanı yarın oynanacak karşılaşmayla başlayacak. Haftanın açılış maçında TÜMOSAN Konyaspor, lider Galatasaray’ı MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda konuk edecek. Saat 20.00’de başlayacak mücadelede iki takım da sahaya üç puan hedefiyle çıkacak.

Lider Galatasaray, Konya deplasmanında puan kaybı yaşamadan yoluna devam etmeyi hedeflerken Konyaspor ise taraftarı önünde güçlü rakibini mağlup etmek için mücadele edecek.

FENERBAHÇE EVİNDE, BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA

Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, 31 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Göztepe’yi ağırlayacak. Beşiktaş ise 1 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Kasımpaşa deplasmanında puan mücadelesi verecek.

Haftanın diğer karşılaşmalarında Erzurumspor FK ile Çorum FK, Kocaelispor ile Çaykur Rizespor, Amed Sportif Faaliyetler ile Eyüpspor, Başakşehir ile Samsunspor, Trabzonspor ile Gaziantep FK ve Gençlerbirliği ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya gelecek.

super-ligde-haftanin-perdesi-konyaspor-galatasaray-maciyla-acilacak

SÜPER LİG’DE 10. HAFTANIN PROGRAMI

30 Ekim Cuma

20.00 Konyaspor – Galatasaray

31 Ekim Cumartesi

13.30 Erzurumspor FK – Çorum FK

16.00 Kocaelispor – Çaykur Rizespor

19.00 Fenerbahçe – Göztepe

1 Kasım Pazar

13.30 Amed Sportif Faaliyetler – Eyüpspor

16.00 Başakşehir – Samsunspor

16.00 Trabzonspor – Gaziantep FK

19.00 Kasımpaşa – Beşiktaş

2 Kasım Pazartesi

20.00 Gençlerbirliği – Corendon Alanyaspor

super-ligde-haftanin-perdesi-konyaspor-galatasaray-maciyla-acilacak

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.