Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde yeni dönem başladı

Konya Gazeteciler Cemiyeti’nin Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Sefa Özdemir’in yeniden başkanlığa seçildiği genel kurulda yönetimde değişiklikler yapıldı. Başkan Vekili, Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu oldu.

Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde yeni dönem başladı

Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde bugün genel kurul heyecanı yaşandı.

Meram Belediyesi'nin Tantavi Kültür Merkezinde yapılan genel kurulda, Başkan Sefa Özdemir geçen dönem yaptıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Basın emekçilerinin haklarının korunmasına yönelik çalışmalarının geride bırakılan dönem de sürdüğünü ifade eden Özdemir, 6 Şubat depreminden etkilenen illerdeki gazetecilerin yanında olduklarını, bir çok alanda sosyal faaliyetler gerçekleştirdiklerini, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlamasının da belediyelerin desteğiyle bir gelenek haline geldiğini söyledi.

Sefa Özdemir, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Karatay Belediyesi desteğiyle Konya Gazeteciler Cemiyeti’nin kısa süre içinde yeni binasına taşınacağını sözlerine ekledi.

konya-gazeteciler-cemiyetinde-yeni-donem-basladi.jpeg

Daha sonra seçime geçildi ve tek aday olarak gösterilen Sefa Özdemir, yeniden Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçildi.

Genel kurulda yönetimde değişiklikler de yapıldı. Başkan Vekilleri, Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ve Yeni Haber Gazetesi sahibi Lokman Koyuncuoğlu oldu.

konya-gazeteciler-cemiyetinde-yeni-donem-basladi-001.jpeg

Başkan yardımcıları ise şu isimlerden oluştu:

Hüseyin Altay, Rasim Atalay, Kerem İşkan, Zekeriya Sağlık, Emrullah Gündüz, Erhan Dargeçit, Mustafa Uğurlu, Halid Şen, Muhammed Gümüş ve Abdullah Akif Solak.

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.