Konya Mobilyacılar Odası'nın hayali gerçeğe dönüşüyor

Konya'da mobilyacı esnafı ürünlerini çok güzel ortamlarda müşterilerine sunabilecekleri Cadde AVM'ye kavuşuyor. Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, esnafın büyük ilgi gösterdiği projenin 2 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanacağını açıkladı.

Konya Mobilyacılar Odası'nın hayali gerçeğe dönüşüyor

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, yaptığı açıklamada Mobilya AVM projesi hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık 1 yıl önce Ankara Caddesi'nde ihale ile alınan arsanın sahipleri ile buraya Mobilya AVM yapılması konusunda görüşmeler yaptıklarını ve firma yetkilileriyle Konya'ya çok güzel bir AVM kazandırılması noktasında görüş birliğine vardıklarını ifade eden Günbaş "Altı aylık bir süreçte proje hazırlandı. Mobilyacı esnafımız tarafından da proje büyük ilgi gördü. İnşallah 2 yıl gibi kısa bir sürede iş yerleri esnafımıza teslim edilecek. Konyalılara güzel mekanlarda mobilyaları teşhir etme imkanı sunacağız" dedi.

Konya Mobilyacılar Odası olarak uzun bir süredir böyle bir projenin hayalini kurduklarını anlatan Günbaş açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Mobilya AVM Projesi şehrimizin ana arterlerinden Ankara Caddesi üzerinde Metro Market yanında,  şehir merkezinde yer almaktadır. Projede 90 adet cadde mağazası bulunmaktadır. Bir evin tüm ihtiyaçlarının yer alacağı ve düğün yapacakların aynı anda bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir AVM olacak. Ayrıca yeme içme bölümleri ile çocukların keyifli vakit geçirebilecekleri alanlar da projede bulunmaktadır."

GÜNBAŞ'TAN BİR MÜJDE DAHA

Esnafa yönelik yapılan bu çalışmadan dolayı gerek projede gerekse de tanıtımda Mobilyacılar Odası ile ortaklaşa hareket eden Tepekent Mimarlık yöneticisi Hasan Dağlı ile çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Mehmet Günbaş, inşaatın kazasız belasız en kısa sürede tamamlanması temennisinde bulundu.

"Şehrimize hayırlı olsun" diyen Başkanı Günbaş, açıklamasının sonunda bir müjde daha vererek "İmalat sektörüne yönelik büyük bir projenin üzerinde çalışıyoruz. İnşallah üyelerimize  modern sanayi dükkânları kazandıracağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.