Konya PANKOBİRLİK’e yeni isim! Yarın adaylığını açıklayacak

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’un “Aday olmayacağım” açıklaması sonrası gözler 27 Ekim’deki Konya PANKOBİRLİK Genel Kurulu’na çevrilmişti. Ulusal Hububat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar, genel kurul için adaylığını açıklayacağını duyurdu.

Konya PANKOBİRLİK’e yeni isim! Yarın adaylığını açıklayacak

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 69. Seçimli Olağan Genel Kurulu'nun 27 Ekim Çarşamba günü Konya Şeker’de yapılacağını duyurmuş ve aday olmayacağını açıklamıştı.

KONYA PANKOBİRLİK’E YENİ ADAY

Yeni bir isim, Konya PANKOBİRLİK Genel Kurulunda aday olacağını duyurdu. O isim; Ulusal Hububat Konseyi (UHK) Başkanı Özkan Taşpınar oldu.

Taşpınar, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığına adaylığını, yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak.

“YENİ SATIRLAR EKLEMEK İÇİN”

Özkan Taşpınar, toplantıya ilişkin yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

“27 Ekim 2021 Çarşamba günü yapılacak olan Konya Şeker Ekicileri Kooperatifi Genel Kurul’unda nöbeti devralmak, 70 yıl önce başlayan hikayemize yeni ve iyi satırlar eklemek, işimizi, aşımızı, büyüten koşuda emanet bayrağını alıp hız kesmeden refaha uzanan bu koşuyu sürdürmek için adaylığımı açıklayacağım.”

ozkan-taspinar-konya-pankobirlik.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.