Konya Tropikal Kelebek Bahçesine Azerbaycan bayrağı yansıtıldı

Selçuklu Belediyesi, Ermenistan’la girdiği çatışmada kardeş ülke Azerbaycan’a tam destek veriyor. Selçuklu Belediyesi, Türkiye ile Azerbaycan'ın birlik ve beraberliğinin göstergesi olarak Tropikal Kelebek Bahçesine Azerbaycan Bayrağı yansıttı.

Konya Tropikal Kelebek Bahçesine Azerbaycan bayrağı yansıtıldı

Ermenistan’ın Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesine yaptığı saldırıların ardından başlayan çatışmalar devam ederken Selçuklu Belediyesi kardeş ülke Azerbaycan’a tam destek verdi. Selçuklu Belediyesi tarafından Tropikal Kelebek Bahçesine Azerbaycan Bayrağı yansıtıldı. Sosyal medyada paylaşılan Azerbaycan Bayrağı yansıtılmış Tropikal Kelebek Bahçesi fotoğrafına ‘Safımız belli olsun’ notu düşüldü.

Başkan Pekyatırmacı; Azerbaycan’ın en büyük destekçileriyiz

Azerbaycan’a desteklerinin süreceğini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Kardeş ülke Azerbaycan, Ermenilerin saldırılarına karşı sessiz kalmayarak karşılık vermiştir. Ülke olarak Azerbaycan’ın yanındayız. Selçuklu Belediyesi olarak onlara destek olduğumuzu göstermek, onlara moral vermek amacıyla Tropikal Kelebek Bahçemize Azerbaycan Bayrağını yansıttık. 15 Temmuz’u yaşadığımız gün Azeri kardeşlerimiz bize destek verdiği gibi biz de onların bu sancılı sürecinde en büyük destekçileriyiz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.