Konya, Ünal Karaman'ı affetmiyor

Konyalılar ve Konyaspor'a gönül verenler Ünal Karaman'ı affetmiyor. Vatandaşlar, "Benim Konya'ya Değil Konya'nın Bana İhtiyacı Var" sözünü kibir ve küçümseme olarak görüyor.

Konya, Ünal Karaman'ı affetmiyor

İYİ Parti'nin birinci sıra milletvekili adayı olarak tepeden, Konya'da yaşamayan, Konya sorunlarını bilmeyen bir ismin Ünal Karaman'ın getirilmesine kendi teşkilatları ve tabanı tepki gösterirken Konya da "Benim Konya'ya Değil Konya'nın Bana İhtiyacı Var" sözüyle Ünal Karaman'ı affedemiyor.

Gittiği her yerde tepkiyle karşılanan Karaman "Benim Konya'ya Değil Konya'nın Bana İhtiyacı Var" gibi bir söz sarfetmedim diye inkar etse de gerçekler öyle değil.

 

 

İYİ Partili Ünal Karaman seçim çalışması için gittiği her yerde sadece "Benim Konya'ya Değil Konya'nın Bana İhtiyacı Var" açıklamasından değil, Yedili koalisyon Kandil ile yapılan seçim ittifakından da tepki görüyor. Özellikle milliyetçi kesim “Apo'ya özgürlük, Demirtaş'a özgürlük, PKK'nın dağ kadrosuna özgürlük” diyen HDP ile Millet İttifakı adı altında koalisyon yapılmasına tepki gösteriyor.

Kandil'in dağ kadrosunun bu açıklamaları karşısında İyi Parti Lideri Meral Akşener'in suskunluğu ise tepkilerin artmasına neden oluyor.

Pazar günü yapılacak seçimde Türkiye, Kandil'in dağ kadrosunun Apo'ya özgürlük açıklamaları karşısında İyi Parti lideri Meral Akşener'in suskunluğunu, Konya ise "Benim Konya'ya Değil Konya'nın Bana İhtiyacı Var" diyen Ünal Karaman'ı oylayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.